ОСТАННІ НОВИНИ

«Тушки-перебіжчики» намагаються дискредитувати відомих політиків Майдану

|

Прес-служба партії «Народний фронт» заявляє, що активне тиражування заяви Ігоря Скосара про «політичну корупцію» з його минулого є нічим іншим, як спробою дискредитації відомих політиків Майдану з боку «тушок-перебіжчиків», які сьогодні намагаються пролізти у владу, використовуючи будь-які методи.

На жаль, така практика «політичних замовлень» залишається звичним явищем в українській політиці і після Майдану. Скосар – це «тушка», яка два роки служила Януковичу, і навіть у час, коли тривали розстріли на Майдані, голосувала за диктаторські закони 16 січня, і досі перебуває на волі.

Також прес-служба із жалем відзначає, що у свої цілях «тушка» Скосар використав  телеканал «ЗіК» та телепрограму Дмитра Добродомова, що виходить на цьому каналі для оприлюднення своїх «викривань».

«Сам пан Добродомов сьогодні є кандидатом у народні депутати по 115-му виборчому округу, і його інформаційна “допомога” приспішникові Януковича має просте пояснення –  помста «Народному фронту» через відмову партії підтримати його на виборах і висування на тому ж окрузі власного кандидата», – наголосили у прес-службі політичної сили.

Прес-служба «Народного фронту» відзначає: використання журналістських можливостей у власних політичних інтересах не є нормою для вільної  та незалежної преси та суперечить принципам журналістської етики.

Фото: ru.tvi.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *