ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко закликав Раду проголосувати антикорупційні закони

|

Президент Петро Порошенко вважає, що у вівторок, 7 жовтня, Верховна Рада має проголосувати в першому читанні і вцілому законопроект про Антикорупційне бюро. Про це написав прес-секретар глави держави Святослав Цеголко на своїй сторінці у Facebook, пише Українська правда.

«Ми усі маємо продемонструвати рішучість і зробити все можливе для того, щоб підвищити ефективність боротьби з корупцією», – процитував він Порошенка.

Глава держави підкреслив, що ухвалення антикорупційних законів важливе у контексті виконання Україною зобов’язань перед міжнародними організаціями та імплементації Угоди про асоціацію з ЄС.

«Перенесення або неухвалення цих законопроектів створює надзвичайно серйозні проблеми, і я просив би, щоб ми всі відповідально поставилися до цього, оскільки вони розроблені за участю багатьох громадських організацій і сьогодні набувають достатньо великого суспільного розголосу», – процитував Цеголко слова Порошенка.

Як відомо, 3 жовтня президент Петро Порошенко пообіцяв підписати закон про люстрацію, який Верховна Рада ухвалила 16 вересня, однак досі цього не зробив.

Фото із соцмережі Петра Порошенка 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *