ОСТАННІ НОВИНИ

Війна в «зеленці» - батальйон Шахтарськ (відео)

|

Бійці батальйону Шахтарськ опублікували на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook відео бою у зеленці. Про це інформує корреспондент Львівського порталу.   

«Хочеться всім показати, як часто виглядає війна поза міськими вулицями. Шановні наші патріоти, подивившись цей невеликий фрагмент відео за участю п`ятої роти батальйону «Шахтарськ», ви зрозумієте, на що кожен день йдуть всі учасники АТО. Ми не показуємо міський бій і обстріли з артилерії, а лише звичайну «зеленку», що прховує в собі безліч небезпек. Коли за кожним деревом, за кожним кущем може зачаїтися бойовик, а все навколо заміновано. Нерідко хтось із хлопців не встигає помітити тоненьку дріт від розтяжки або терориста, який причаївся неподалік.

І тоді ми ховаємо чергового Героя. Кожен з нас знає, що наступна хвилина життя може стати останньою. Але сили на те, щоб встати і піти в атаку, відправитися на штурм лісосмуги знаходяться завжди. Ми не боїмося, бо б`ємося за свій рідний дім, знаючи, що правда на нашому боці. І не зупинимося, поки вороги не будуть повалені!

 

Відео:Shahtarsk batalyon 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *