ОСТАННІ НОВИНИ

"Азов" спільно з СБУ затримали зрадника в Нацгвардії

|

Добровольчий батальйон “Азов” спільно з СБУ затримали дезертира, який значився прапорщиком Нацгвардії та, водночас, протягом трьох місяців “зливав” дані про пересування український військ представникам “ДНР”. Про це йдеться у повідомленні на сторінці батальйону “Азов” у “Фейсбуці”, передає Еспресо.TV

“Тиждень тому Азов спільно з СБУ затримали дезертира і зрадника Сидоренко Юрія Володимировича нещасно-народженого 08.06.1986. Народжений і прописаний він був у Донецьку. Значився він прапорщиком Нацгвардії і при цьому перебував у любовному зв`язку з дезертиром з тієї ж частини Соліковим Едуардом Євгеновичем. Цей Едуард перебуває у ДНР помічником сепаратиста зі “справжнім” українським ім`ям Гіві.

Солодка парочка впродовж трьох місяців зливала дані про пересування військ, паролі і явки.

Затримано Сидоренка при спробі дезертирувати. З ним були затримані помічники з Маріуполя, кур`єр перевізник з Донецька […]. Вилучена символіка, трохи наркотиків, вилито в унітаз багато горілочки. В процесі спілкування … звучав стандартний текст “Дружина вагітна, доньці півтора року, брат в Маріуполі, він підтвердить” і запропонований хабар аж в цілих дві тисячі гривень”, – йдеться у повідомленні.

Фото: Facebook 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *