ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові перукарка обікрала квартиру майже на 9 тис. гривень

|

Львівські правоохоронці встановили особу дівчини, котра скоїла квартирну крадіжку. Сума завданих збитків становить 8 тисяч 500 гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

«До Франківського райвідділу міліції звернулась 21 – річна львів’янка, зі заявою про те, що 1 жовтня із її квартири викрали два ноутбуки марки «Асер», «Леново» та ювелірні вироби. Сума завданих збитків становить 8 тисяч 500 гривень», – вказано у повідомленні.

Додамо, проведеними заходами правоохоронці встановили особу дівчини, яка причетна до крадіжки. Нею виявилась 19 – річна мешканка Миколаївського району, яка працює перукарем, раніше до кримінальної відповідальності не притягувалась. Дівчина пояснити міліціонерам чому скоїла злочин не змогла.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 КК України (крадіжка).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років. 

Фото:mama66.ru 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *