ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські траси прийматимуть національні змагання з автомобільного спорту

|

3-5жовтня 2014 року на території Сколівського та Миколаївського районів Львівщини  відбудеться VI етап чемпіонату України з гірських автоперегонів та IV етап чемпіонату України з ралі «XI Ралі Галіція», інформують Львівський портал прес-служба ЛОДА.

Змагання відбуватимуться під егідою Міністерства молоді та спорту України за сприяння Львівської облдержадміністрації та Галицького автомобільного клубу.

У перегонах планується участь близько 30 ралійних екіпажів, які представлятимуть команди автоспортсменів з Волинської, Дніпропетровської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Житомирської, Львівської, Київської, Полтавської та Одеської областей України.

Львівщина має неабиякий досвід проведення змагань з автомобільного спорту. Цього року вже відбулися два етапи чемпіонату України з гірських автоперегонів та один етап чемпіонату України з ралі. При цьому всі учасники, представники команд, технічний персонал та судді відзначили високий організаційний та спортивно-технічний рівень ралі, проведеного на території області. 

Фото: galsports.com 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *