ОСТАННІ НОВИНИ

Перший тролейбус марки «Електрон» завтра покажуть на виставці

|

Перший тролейбус марки «Електрон», виготовлений Спільним українсько-німецьким підприємством «Електронтранс», завтра покажуть на виставці-ярмарку «Львівський товаровиробник». Виставка триватиме з 2 до 6 жовтня у Львівському палаці мистецтв (вул Коперника, 17). Це вже 7-а виставка-ярмарок українських виробників у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Тролейбус Т19101 «Електрон» – це 12-тиметровий, повністю низькопідлоговий міський транспортний засіб підвищеної комфортності, загальною пасажиромісткістю 106 осіб (у тому числі 34 місця для сидіння), який сповна відповідає європейським вимогам перевезення пасажирів.

Для зручності посадки і висадки пасажирів у тролейбусі застосовано пневматичну систему «кнілінг», завдяки якій тролейбус на зупинці громадського транспорту додатково опускається, зменшуючи дорожній просвіт (кліренс). Для осіб з обмеженими можливостями салон тролейбуса обладнаний сигнальними кнопками та відкидним пандусом для заїзду інвалідної коляски на спеціально пристосоване місце з пасками безпеки для їх фіксації під час руху.

Салон тролейбуса обладнаний комфортними та вандалостійкими сидіннями, інформаційними моніторами та табло з біжучим рядком. Система опалення салону – повітряні калорифери. Мікроклімат кабіни водія забезпечується кондиціонером. Управління силовим приводом тролейбуса Т19101 «Електрон» здійснюється транзисторною системою, що передбачає режим рекуперації енергії – повернення струму в енергомережу, забезпечуючи енергоощадність транспортного засобу до 40%.

Як повідомили у прес-центрі ПАТ «Концерн-Електрон», тролейбус розвиває швидкість70 км/год. Безпеку руху забезпечують електронні системи контролю та керування, система ABS, а також зовнішні і внутрішні камери відеоспостереження та дзеркала зовнішнього огляду з електропідігрівом.

На тролейбусі застосовано комп’ютерне керування (САN- система) всіма пристроями, що дозволяє здійснювати постійну діагностику стану тролейбуса і в експлуатації зменшує витрати часу та коштів при технічних оглядах.

Кузов тролейбуса виготовлений з нержавіючої сталі, зовнішнє облицювання зі склопластику, тобто тролейбус є надійно захищений від корозії.

Перший тролейбус Т19101 «Електрон» виготовлений для міста Львова і буде переданий ЛКП «Львівелектротранс».

Довідка

Спільне українсько-німецьке підприємство «Електронтранс» створене у 2011 році корпорацією «Електрон» та фірмою «TransTec F&E Vetschau UG» (ФРН).

СП «Електронтранс» – підприємство повномасштабного виробництва, що спеціалізується на проектуванні та виробництві сучасного міського електротранспорту (трамвайні вагони для колій 1000 мм,1435 мм,1524 мм,  тролейбуси та електробуси).

 Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *