ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова приїде рок-легенда Кен Хенслі

|

30 жовтня у Львівській філармонії (вул. Чайковського, 7) відбудеться концерт легендарного автора пісень і екс-учасника гурту «Uriah Heep» Кена Хенслі (Ken Hensley). Про це Львівському порталу повідомили організатори концерту.

Торік восени Кен Хенслі уже гастролював Україною. Тоді його концерт з аншлагами пройшли у Чернігові, Києві, Львові, Харкові та Донецьку. Рок-легенда був вражений надзвичайно теплим прийомом. Із особливим захопленням Хенслі відгукувався про виступ у Львові, на який через нечуваний ажіотаж вдалося потрапити далеко не всім охочим (до столиці Галичини на цей концерт з’їхалися меломани з різних міст України). Відтак знаменитий музикант вирішив повторити свій тур містами України – цього разу з новою акустичною програмою «The Misterious Journey». Окрім Львова, у гастрольному графіку Кена – Дніпропетровськ, Київ, Чернігів та Іллічівськ. Організатори туру припускають, що це може бути останній масштабний тур в кар’єрі легендарного рокера.

У концертній програмі «The Misterious Journey» 69-річний Кен Хенслі порадує меломанів як пісенними новинками, так і хітами з репертуару «Uriah Heep», зокрема «July Morning», «Lady In Black», «Easy Living», «Look At Yourself». Традиційно концерти Хенслі більше нагадують авторські вечори: музикант багато спілкується із залом, відповідає на запитання публіки, а опісля виступу – радо роздає автографи і фотографується із шанувальниками.

Ціна квитків на концерт Кена Хенслі у Львівській філармонії (вул. Чайковського, 7), який відбудеться 30 жовтня, – від 200 до 590 грн. Початок концерту – о 19:00.

 

Місця продажу квитків у Львові:

Каса №1 – пл. Ринок, 14 (щоденно 10:00 – 22:00) та інші каси міста.

Детальніша інформація та замовлення квитків:

(097) 0000-791, (093) 0000-791, (032) 253-05-35

www.gastroli.ua

Фото: організатори концерту

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *