ОСТАННІ НОВИНИ

Євромайдан отримав «Премію Леха Валенси»

|

29 вересня 2014 року представнимки Майдану отримали «Премію Леха Валенси» – «За відновлення політичної стабільности в Україні та прагнення принести соціальну справедливість». Премія адміністрована Фундацією Леха Валенси в м. Гданськ (Польща). Про це львівському порталу повідомили у прес-службі Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

За словами лідера націоналістів Олега Тягнибока, дуже приємно, що ми маємо нагоду отримати цю нагороду від Леха Валенси, який має велику популярність в Україні як символ боротьби проти комуністичного режиму.

«Це є нагорода для всього українського народу, який переміг тоталітарний режим Януковича. Ця перемога відбулася і завдяки підтримці польського народу…», – наголосив вітального слова Олег Тягнибок.

Водночас екс-президент Польщі наголосив на важливості того, щоб увесь світ нині був солідарний з Україною.

«Нині увесь світ має бути солідарним у боротьбі українського народу проти російського агресора. Сьогодні цю премію отримали люди, які для нас є уособленням Майдану і боротьби українського народу. Українська нація – це люди неймовірної відваги та рішучості: попри погрози, вони боролися за невід’ємне право вільно визначати свій політичний статус та вільно розвивати свій економічний та соціальний потенціал», – підсумував Лех Валенса.

Фото: ipress.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *