ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові благодійний «Пробіг з вірою в серці» зібрав 84 тисячі грн

|

У цю неділю львів`яни вперше прийняли участь у благодійному марафоні «Пробіг із вірою в серці» та спільними зусиллями близько 1000 дорослих та маленьких мешканців міста зібрали 84 000  гривень. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Добровільні внески учасників, організатора та партнерів підуть на придбання добового монітора артеріального тиску та 12-ти канального електрокардіографа для Львівської міської дитячої клінічної лікарні, які допоможуть вчасно діагностувати серцеві захворювання та зберегти життя малюків.

 

«Пробіг з вірою в серці» вже 5 років поспіль проходить в Україні. Започаткована в 2010 році, соціальна ініціатива спрямована покращити забезпечення місцевих лікарень необхідним діагностичним обладнанням та допомогти діткам із серцевими захворюваннями отримати шанс на здорове та повноцінне життя. Цього року Львів п’ятим перейняв естафету благодійних Пробігів, які вже відбулися у Вінниці, Дніпропетровську, Херсоні та Кременчуці.

Ранок для учасників Пробігу розпочався з насиченої програми. Організаторами заходу була передбачена анімація для дітей, спортивна зона для всіх охочих та загальна розминка перед забігом під егідою фітнес-тренерів.

Купа емоцій, натхнення та доброго настрою чекали всіх на фінішній лінії, адже ніхто із учасників не залишився без призів та подарунків. Організатори заходу влаштували вікторину та пригощали гостей корисними молочними продуктами.

Додамо, що «Пробіг з вірою в серці» – це соціальна ініціатива компанії «Данон» в  Україні, яка спрямована на допомогу дітям з кардіологічними захворюваннями. 

Фото: організаторів заходу 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *