ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові горів п’ятиповерховий будинок (відео)

|

У Львові горів п’ятиповерховий будинок. Під час пожежі евакуйовано 32 людей, 13 із них врятовано від чадного диму. Про це Львівському порталу повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Львівській області.

Повідомлення про пожежу на вулиці Липова алея, 9, надійшло 27 вересня близько 20.20 год. Займання сталось в електрощитовій на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку.

За вказаною адресою негайно виїхали пожежно-рятувальні підрозділи. На момент прибуття рятувальників, сходова клітина та під’їзд були повністю заповнені димом. Одночасно з гасінням пожежі проводилась термінова евакуація мешканців.

 

Рятувальники вивели на свіже повітря із задимленого середовища 32 мешканці. Врятували із задимлених приміщень 13 людей, серед яких немовля.

Внаслідок пожежі до лікувальних закладів потрапило 3 людини, серед них 2 дітей: 8-ми річна дитина та немовля віком 11 днів. Потерпілих у стані різного ступеня важкості госпіталізовано до лікарень міста. Завдяки злагодженим діям особового складу рятувальників, пожежа ліквідована о 20:58.

На місці події працювало 7 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки і 27 чоловік особового складу ДСНС України.

Відео: ГУ ДСНС у Львівській області
На фото стоп-кадр із відео 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *