ОСТАННІ НОВИНИ

Нардепи мають створити умови для того, щоб легенько «садити» зрадників, – Радик (відео)

|

Сьогодні, 26 вересня, у Львівському прес-клубі стартував проект передвиборчих дебатів кандидатів у народні депутати, які балотуються у мажоритарних округах Львівщини. Першими стали на прю кандидати у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі № 116 (м. Львів, Залізничний район і частина Шевченківського району) Ірина Подоляк та Олег Радик. Про це інформує кореспондент Львівського порталу.

Ірина Подоляк, яка очолює міське управління культури, представляє політичну партію «Об’єднання «Самопоміч», її опонент – Олег Радик є самовисуванцем, він відомий львів’янам своєю активною діяльністю в економічному бойкотному русі проти російських товарів.

 

Обоє кандидатів під час розмови намагались чесно відповідати на запитання ведучого дебатів та журналістів, змагались у красномовстві та дотепності. Заявили, що не є ворогами, а лише політичними опонентами. А відтак до брудних технологій під час виборчої кампанії не вдаватимуться.

 

Обидвоє уникли прямої відповіді на те, чиєю підтримкою заручились на цих виборах, зазначаючи, що варто гордитись лише власними здобутками. Однак, не є секретом, що Ірину Подоляк готовий підтримувати лідер «Самопомочі», мер Львова Андрій Садовий.

І.Подоляк повідомила під час дебатів, що за Олегом Радиком стоїть партія ВО «Свобода». Вочевидь їй відомі певні політичні підкилимні течії, оскільки на цьому ж окрузі має балотуватись «свободівка» Ірина Фаріон, яка на минулих виборах уже раз підкоряла саме цей округ. Сам О.Радик висловив подив щодо симпатій «свободівців» до його особи.

На запитання, для чого кандидати взагалі хочуть стати депутатами, О.Радик відповів коротко: «Створити умови для того, щоб можна було легенько «посадити» зрадників…, а також нерадивих чиновників…».

Наостанок О.Радик подякував прес-клубу за безкоштовну можливість донести до виборців свою позицію.

Детальніше ознайомитись із цими кандидатами в нардепи можна тут:
 

Фото: Львівський портал та PressClub Lviv
Відео: PressClub Lviv

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *