ОСТАННІ НОВИНИ

Посадовця Держземагентства судитимуть за незаконно роздані 44 га землі

|

Судитимуть посадовця Держземагентства, внаслідок зловживань якого незаконно надано у власність 44 га земель. Йдеться про земельні ділянки на території Лисиничівської, Сокільницької та Сороки-Львівської сільських рад Пустомитівського району, які згідно з генпланами населених пунктів підлягали забудові й розміщенню об’єктів соціальної сфери та інфраструктури сіл. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

У ході розслідування встановлено, що вказаний службовець територіального органу Держземагентства у Львівській області, достовірно знаючи про цей факт, у 2013 році в інтересах фізичних осіб, з метою безоплатного надання їм у власність ділянок для ведення особистого селянського господарства, видав неправдиві документи щодо характеристик вказаних земель.

Зокрема, останній зазначив про відсутність будь-якої містобудівної та іншої документації, яка унеможливлює надання у власність цих територій.

Таким чином, унаслідок зловживань посадовця, 25 фізичним особам, котрі навіть не проживають у згаданих селах, було незаконно відведено ділянки, загальною площею44 га.

На цей час розслідування у вказаному кримінальному провадженні завершено та накладено арешт на ці землі.

Дії службовця Держземагентства прокуратурою кваліфіковано за ч. 1 ст.366 та ч. 1 ст. 364 КК України (службове підроблення та зловживання службовим становищем).

Обвинувальний акт стосовно нього прокуратурою Львівської області затверджено та скеровано до суду.

Фото: Львівський портал  

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *