ОСТАННІ НОВИНИ

У неділю Львів проведе чемпіонську серію з автомобільного слалому

|

Львів уже вдруге приймає Чемпіонат України із автомобільного слалому. Всеукраїнська чемпіонська серія з автомобільного слалому «Кубок Лева» відбудеться 21 вересня у ТЦ «Метро» (вул. Городоцька, 300). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Цьогоріч цікавинкою етапу буде як формат проведення, так і протистояння між учасниками. На етапі змагатимуться учасники зі Львова, Івано-Франківська, Тернополя, Вінниці, Хмельницького, Києва.

Програма змагань:

13.00-15.00 – Закінчення прийому заявок, реєстрація, передстартовий інструктаж, технічний та медичний контроль, тренувальні заїзди.

15.00-15.30 – Урочисте відкриття.

15.30-19.00 – Залікові заїзди (Коротка та Основна гонка).

19.00-20.00 – Нагородження переможців.

Класи автомобілів: Автомобілі із переднім приводом професійні спортсмени, автомобілі із заднім приводом професійні спортсмени, Автомобілі із переднім приводом новачки, автомобілі із заднім приводом новачки. 

Довідка

Автослалом («фігурне водіння», «швидкісне маневрування») – це перегони на час розміченою стойками (конусами, покришками) територією (круті повороти, змійки, розвороти на 180 градусів заднім і переднім ходом). Його придумали для стимулювання підвищення навиків керування автомобілем як професійних, так і простих водіїв.

Фото: provce.ck.ua 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *