ОСТАННІ НОВИНИ

Які цікавинки та несподівані винаходи намагаються продати українці (фото)

|

Щорічно в третю суботу вересня українські раціоналізатори та винахідники святкують своє професійне свято. Аналітики сервісу безкоштовних оголошень OLX.ua вивчили, які ідеї пропонують сьогодні винахідники. Несподівані та яскраві винаходи можна знайти практично у всіх категоріях: транспорт, мода, предмети побуту, ідеї подарунків. 

Для когось мрія – придбати автомобіль. А ось одесит Роман створив «унікальний транспорт» і назвав його «мотованною». За словами Романа, його винахід – «цілковитий генератор хорошого настрою». Вартість транспортного засобу – $3000.

У кого авто вже є, але з якоїсь причини там не працює Інтернет чи телефон, також не біда. Валерій з Кременчука всього за 450 гривень продасть антену для Інтернету. Спосіб застосування приладу автор продемонстрував на фото.


 

Незамінною річчю в побуті стане саморобний мангал-барбекю. «Мангал зроблений з газового балону та дитячого візка», – говориться в оголошенні Віктора з Ніжина. Вартість мангала – 800 гривен.

 

Окрасою приміщення може стати незвичайний журнальний столик, створений з допомогою восьмициліндрового двигуна Audi S6. Стільниця скляна. Киянин Олег продає стіл за ціною 4500 гривень.   

 

Цікавими пропозиціями радують і справжніх модників. Сумочка з кокосу стане яскравим аксесуаром сучасної дівчини. У зимовий мороз стиляг зігріє бородата шапка. Шнурки-пружинки стануть справжнім порятунком для тих, хто не любить чи не вміє зав’язувати шнурки.

 

Є й більш серйозні раціоналізаторські пропозиції, котрі, за словами авторів, будуть сприяти розвитку ефективного бізнесу. Так, винахід жителя Запоріжжя Германа Івановича під назвою «Генератор електроенергії» замінить акумулятори. А «Електромагнітна машина» – вигідна альтернатива генератору струму, котра стає мотор-колесом в електромобілях, якщо ротор жорстко закріпити на корпусі, а статор жорстко закріпити на маточині колеса».

Валерій з Дніпропетровська готовий створити «вічний двигун» – механічний безпаливний генератор електроенергії. «Для реалізації винаходу мені потрібен обладнаний побут – щоб був прожитковий мінімум і гроші для експериментів. Майстерні, мізки та інструменти – маю власні. Я думаю, що за рік будуть результати», – пише в оголошенні 56-річний проектувальник. З допомогою оголошення Валерій шукає інвестора, котрий буде готовий віддати на реалізацію проекту 240 000 гривень. У випадку свого успіху автор готовий оформити патент на двох. Однак якщо результат з розробки буде негативним, то гроші інвестору повернені не будуть, оскільки «вважаються заплаченими за працю, дослідження та робочий час». Утім, як запевняє Валерій, «вірогідність того, що я придумаю Механічний безпаливний генератор електроенергії, дорівнює 99%, якщо Ви організуєте грошову підтримку». А після цього можна налагодити і виробництво таких установок на заводі.

Довідка

OLX.UA (раніше Slando.ua) – онлайн сервіс безкоштовних оголошень №1 в Україні. Українська база сервісу налічує понад 8 млн. оголошень і щомісяця поповнюється майже на 2 млн. нових пропозицій. У середньому нове оголошення публікується кожні 2 секунди. Сайт входить в топ-10 найпопулярніших сайтів серед українців за даними компанії Gemius (Fusion панель, липень 2014 року). Кожен п`ятий інтернет-користувач з України відвідує сайт мінімум один раз на місяць.

 Фото:Slando, penzalife.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *