ОСТАННІ НОВИНИ

Ярош балотуватиметься до ВР як мажоритарник

|

Лідер «Правого сектору» Дмитро Ярош балотуватиметься на виборах до Верховної Ради України в мажоритарному окрузі. Про це повідомила активістка «Правого сектору» Олена Білозерська на своїй сторінці у Facebook, передає УНІАН.

За її словами, 13 вересня відбувся з`їзд партії «Правий сектор», на якому було прийнято за основу партійну програму та затверджено список кандидатів на дострокові парламентські вибори. Його очолив не Ярош, оскільки він вирішив балотуватися в мажоритарному окрузі.

«На базі Добровольчого корпусу пройшов з`їзд партії «Правий сектор». Все проходило дуже швидко, бо якось соромно балакати, коли наші там на передовій відбивають атаки сепарів», – написала активістка, яка воює в зоні АТО.

«Переобрали Провід, прийняли за основу партійну програму, затвердили список на вибори, який очолює Андрій Тарасенко (Пилипась), заступник голови партії з політичних питань. Зараз він у лікарні – важко поранений у Пісках. Дмитро Ярош не схотів очолювати список, бо він воює і не може їздити по країні з агітацією. Він балотуватиметься за мажоритаркою у тому окрузі, де воює, тим більше, що й родом він з цих країв», – написала Білозерська.

Фото: ipress.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *