ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра стане відомо, хто прориватиметься до парламенту у фарватері за Яценюком

|

На завтра, 10 вересня, заплановане проведення установчого з’їзду партійної сили «від влади». Як інформують джерела Львівського порталу, на з’їзді повинні визначитись з назвою політичної сили, а також має відбутись узгодження партійного списку для участі у виборах. І, звичайно, відбудеться висунення кандидатів у депутати по мажоритарних округах.

За попередніми даними відомо, що прем’єр-міністр Арсеній Яценюк та президент України Петро Порошенко домовились про спільний похід на вибори. Отже, відповідно до цих домовленостей, «Народний Фронт» Яценюка й Блок Петра Порошенка (екс-Солідарність) сформують спільний виборчий список.

Також є інформація, що вже визначена й перша п’ятірка владного списку, де першим номером значиться власне Арсеній Яценюк, другим – Віталій Кличко, а далі йдуть спікер ВРУ Олександр Турчинов (3), Юрій Луценко (4) та Ольга Богомолець (5).

Звісно, що до завтрашнього ранку все ж можливо й відбудуться певні неочікувані зміни. Адже відомо, як довго й не просто проходили перемовини щодо походу на вибори у такому форматі.

 Фото: ipress.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *