ОСТАННІ НОВИНИ

За серпень у Львівському електротранспорті зловили майже 2 тис «зайців»

|

У серпні цього року пасажири львівського електротранспорту встановили черговий, на жаль, невтішний рекорд. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради з посиланням на ЛКП «Львівелектротранс».

Силами контролерів було виявлено 1970 «зайців». Для порівняння, у серпні минулого року працівники служби контролю виписали 1008 штрафних квитанцій, у 2012 році – 1 111, тоді як у серпні 2011 році порушників було лише 594.

«Таку ситуацію слід ретельно вивчити. Адже такої рекордної кількості штрафних квитанцій у серпні ми ще ніколи не виписували», – зазначив в.о. директора ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Карпа.

Причини порушення правил користування трамваєм та тролейбусами у місті Львові зазвичай різноманітні, каже В.Карпа. «Від банального зловживання «а може проїду зупиночку» до проблем купити, або закомпостувати квиток у пікові години. У будь-якому випадку, якщо порушення не є свідомим, нашим пасажирам слід заздалегідь подумати про купівлю квитка, а ще краще подбати про місячний абонемент і тим самим не лише зекономити кошти на транспорт, а й позбавити себе зайвої роботи компостувати квиток», – нагадує посадовець.

Довідка:

Загальна місячна картка для користування трамваєм та тролейбусом коштує 100 грн.

Для трамвая або тролейбуса – 70 грн.

Студентська, або учнівська місячна картка для користування трамваєм та тролейбусом – лише 50 грн.

Студентська картка для трамвая або тролейбуса – 35 грн.

Місячні абонементи можна придбати у кіосках, де продаються квитки, або у відділі зборів ЛКП «Львівелектротранс» за адресою Сахарова, 2 перший поверх з 20-го числа по 10-те наступного місяця.

Квитки для разового проїзду можна придбати безпосередньо у водія трамвая чи тролейбуса, у терміналах та у кіосках на зупинках електротранспорту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *