ОСТАННІ НОВИНИ

Колодія та Садового закликають ввести місцевий податок на потреби української армії

|

Активісти ІГО «Допомога Армії України» готують звернення-пропозицію до голови Львівської обласної ради Петра Колодія та міського голови Львова Андрія Садового щодо стягнення місцевого податку з власників розважальних закладів Львова та області на потреби армії України. Про це повідомив координатор «Допомоги Армії України» Олексій Дегтяренко. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба ІГО «Допомога Армії України».

«На сході України триває справжня війна. Щодня гинуть наші побратими. Проте розважальні заклади на Львівщині і у Львові функціонують, відвідувачів там попри військові дії на Донбасі не стало набагато менше. Тому ми пропонуємо з кожного відвідувача, з кожного купленого квитка, з кожної придбаної страви, напою чи з кожної замовленої пісні в караоке стягувати 20%. А за ці кошти закуповувати військове спорядження та амуніцію для мешканців Львівщини, яких відправляють в зону АТО, а також броньовану техніку, тепловізори, дальноміри та інше», – наголошує О.Дегтяренко.

За його словами, бійці, яких скеровують в зону бойових дій, часто не забезпечені навіть найнеобхіднішим. Їх годують обіцянками, що все видадуть на передовій. А це здебільшого є неправдою. Немає просто елементарної амуніції! Ми повинні мати резерв, за який зможемо придбати шоломи, бронежилети, теплий одяг, техніку та багато іншого. Хіба це справедливо, коли одні сидять в ресторанах і п’ють дорогі напої, а інші повинні в окопах помирати за Батьківщину?», – обурюється Олексій Дегтяренко.

Фото: МОУ 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *