ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики "ДНР" і "ЛНР" заявляють про готовність припинити вогонь з 5 вересня

|

Самопроголошені лідери терористичних організацій “Донецька народна республіка” (“ДНР”) і “Луганська народна республіка” (“ЛНР”) Олександр Захарченко та Ігор Плотницький заявляють про готовність припинити вогонь з 5 вересня. Пише УНІАН
Як повідомляє сайт “ДНР”, у спільній заяві вони зазначають, що “готові завтра, 5 вересня 2014 року о 15.00 віддати наказ про припинення вогню, у разі, якщо вдасться досягти домовленостей, і представники України підпишуть план політичного врегулювання конфлікту”.
Крім того, Захарченко і Плотницький заявили, що “завтра в Мінську представлять на розгляд контактної групи свої пропозиції про режим припинення вогню, в якому будуть детально прописані гарантії дотримання цього режиму сторонами конфлікту”.

Як повідомлялося, сьогодні в Уельсі після п`ятисторонньої зустрічі з прем`єр-міністром Великобританії Девідом Кемероном, президентом США Бараком Обамою, канцлером Німеччини Ангелою Меркель, прем`єр-міністром Італії Маттео Ренці і президентом Франції Франсуа Олландом президент України Петро Порошенко в інтерв`ю журналістам висловив надію, що завтра на тристоронній зустрічі контактної групи буде підписано документ про реалізацію мирного плану.

Фото: Reuters

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *