ОСТАННІ НОВИНИ

Волноваха: мешканці остерігаються приближення фронту (відео)

|

Волноваха – стратегічний пункт між двома головним містами Донеччини. Тут і основна траса, і станція залізничного сполучення. Під час війни інформаційної у проросійських та російських медіа повсякчас з`являються повідомленням про наступ на місто, стрілянину чи захоплення бойовиками “ДНР” Новотроїцького, що у 20 км.

Громадське ТБ побувало у місті. Над державними органами – український прапори. 

Упродовж літа у самій Волновасі не було боїв. Жителі остерігаються приближення лінії фронту, але не панікують. Місцеві журналісти скаржаться на те, як швидко розходяться чутки. Мешканці Волновахи, які мають родичів у Новотроїцьку, запевняють, що сепаратистів там немає. Говорячи про настрої кажуть, що у місті є і прихильники єдиної України, так і лояльні до сепаратистів люди. У місті працює російське телебачення, сигнал якого доходить із Донецька.

Місцева влада на місті. Перший заступник голови Міської ради Волновахи Микола Бишок нарікає, що не отримує вказівок на як діяти у випадку наступу сепаратистів. У Волновасі не помітити додаткових сил, щоб протистояти бойовикам. Школи, лікарні працюють у звичайному режимі. 

Усе літо у місті перебої з водою, вже місяць як в кранах немає жодної води. Організовується підвезення води. Люди звикають до складнощей.

Відео: Громадське ТБ
Фото: doma-donetsk.com 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *