ОСТАННІ НОВИНИ

Батальйон «Донбас» врешті отримав важке озброєння і збільшує особовий склад

|

Добровольчий батальйон Національної гвардії «Донбас» отримав важке озброєння і розширив особовий склад до 700 бійців. Про це йдеться в повідомленні прес-служби батальйону на сторінці в соціальній мережі Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

“Що стосується подальшої долі “Донбасу” – є хороші новини. Всі бійці, не задіяні в Іловайську, не підуть на ротацію. Вони продовжують свою службу в батальйоні. Склад “Донбасу” розширено до 700 осіб”, – йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що наплив добровольців в батальйон великий, у зв`язку з цим “найближчим часом буде проводитися робота по підготовці і навчанню новобранців”.

Крім того, повідомляється, що триває активна робота по виведенню з полону бійців батальйону.

“Задіяні всі можливі і неможливі методи – як з допомогою держави, так і ініціативних груп. Робота не буде зупинена, поки з полону не буде виведений останній бієць”. – підкреслюється в повідомленні.

Також у “Донбасі” уточнюють, що триває ротація бійців, які вийшли з Іловайського “котла”.

“Поранені бійці і ті, хто перебував у полоні, знаходяться у лікарнях і вже отримують кваліфіковану медичну допомогу”, – наголошується в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков прийняв рішення про розширення складу та доукомплектування добровольчого батальйону Нацгвардії “Донбас”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *