ОСТАННІ НОВИНИ

Російське вторгнення в Україну розпочалось у День Незалежності - МВС

|

Вторгнення російських військ почалося 24 серпня, заявив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.  Про це повідомляє Zn.ua.

“Трагедія у нас не тільки під Іловайськом. Трагедія почалася з того, що російські війська вранці 24 серпня оточили наше угруповання і розгромили під Саур-Могилою і Амвросіївкаою”, – Заявив Геращенко в ефірі “5 каналу”.

За його словами, українське суспільство не було достатньо поінформовано про ці події.

“Навіть я не до кінця знаю, як і що там було, але я знаю, що було дуже багато поранених, убитих і кинутої бойової техніки”, – сказав він.

“Фактично вся ця проблема виникла в тому числі через те, що не були вчасно прийняті дії після приходу російської армії, а прийшла вона не 27 серпня під Новоазовськом, а 24-го -. Під Савур-Могилою і Амвросіївкою. Це була пряма агресія Прийшли озброєні до зубів Рязанська, Костромська повітряно-десантні дивізії з повним боєкомплектом і напали на наших хлопців, які там були вже місяцями, втомлені, з боєкомплектами, що закінчувалися “, – підкреслив Геращенко.

Як повідомлялося, 28 серпня в центрі антитерористичної операції офіційно не підтверджували інформацію про захоплення стратегічної висоти Саур-Могила.

Фото: news.cn

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *