ОСТАННІ НОВИНИ

При Міноборони створять спецслужбу для виявлення російських шпигунів

|

При Міністерстві оборони у прямому підпорядкуванні міністра буде створено спецслужбу для боротьби з шпигунами та диверсіями в армії. Про це на своїй сторінці у Facebook написав міністр оборони Валерій Гелетей, передає кореспондент Львівського порталу.

«Для виявлення та знешкодження ворожої агентури, фактів невиконання бойових наказів командирів та випадків дезертирства в моєму безпосередньому підпорядкуванні створюється спеціальна Служба Міноборони. Вона буде дещо подібною на СМЕРШ і працюватиме в першу чергу на передовій та у органах військового управління», – написав В.Гелетей.

Він також зазначив, що «сьогодні, як ніколи, важливо позбутись російської «п`ятої колони» в українських Збройних Силах та Міноборони, а головне — у частинах та підрозділах залучених до АТО». «Враховуючи вимоги часу, лише силами правоохоронних органів це зробити поки що не вдається», – зазначив він.

Валерій Гелетей впевнений, результати роботи служби буде видно вже найближчим часом.

Він також написав, що повідомляти будь-яку інформацію про стан справ у військових частинах, їх переміщення, зокрема — під Іловайськом, зараз неможна, оскільки її може використати ворог. «Як тільки небезпека для українських підрозділів мине – уся відкрита інформація за поточний період в частині відводу військ від Іловайська буде оприлюднена», – додав В.Гелетей.

Фото: Reuters 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *