ОСТАННІ НОВИНИ

15 мирних жителів загинули в Донецьку через обстріли в четвер

|

15 мирних жителів загинули в четвер в результаті обстрілів в Донецьку. Про це повідомила Донецька міськрада, передає УП.

Згідно з інформацією, в другій половині дня був артобстріл в Петровському районі. У зв`язку з цим пошкоджена інфраструктура району, зруйновані житлові і нежитлові будівлі. Є жертви серед мирного населення: загинули 11 жителів Петровського району.

О 15.00 артобстрілу піддалися Куйбишевський і Київський райони. За інформацією управління житлового господарства міської ради на проспекті Панфілова пошкоджено будинки 65, 69 і 116. Чергові наряди МНС України в Донецькій області працюють на місцях руйнувань, ліквідуючи загоряння. У зазначених районах не обійшлося без мирних жертв. Загинули 3 людини в Куйбишевському районі та 1 – у Київському.

У другій половині дня вдалося підняти на поверхню гірників шахти ім. Засядька, яка була знеструмлена через обстріл Київського району.

У зв`язку з пошкодженнями контактних мереж, а також безперервними бойовими діями, не працює транспорт за тролейбусними маршрутами 2, 14 і 17. Від 15.40 не здійснюють рух автобуси комунальної власності за маршрутами 41 і 42.

 Фото: ua.korrespondent.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *