Путін віддав наказ підрозділам ЗС РФ розпочати відкрите вторгнення в Україну - Шкіряк

|

Вже не викликає сумнівів факт, що Володимир Путін віддав наказ підрозділам ЗС РФ розпочати відкрите вторгнення на територію України з метою окупації частини наших територій та подальшого цинічного військово-політичного шантажу України та всього світу. Про це на своїй сторінці у Facebook написав радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, передає кореспондент Львівського порталу.

«Зрештою, не панікуємо і зберігаємо холодний розум. Адже, ментально, ми давно були до цього готові. Рухаємось далі», – зазначив він.

«На жаль, потрібно констатувати, що Європа, досі, так і не усвідомила реальну планетарну загрозу рашизму і продовжує «включати задню», зосередившись виключно на декларативних заявах щодо підтримки України. Санкції, це, звичайно, добре. Але, щоб ефективно відбивати атаки російської армії нам потрібна сучасна високоточна зброя, системи слідкування та наведення і т.д. На мій погляд, коли мова йде про світову загрозу, в тому числі і для цивілізованих країн, питання правових підстав щодо статусу України та надання військової допомоги, можуть бути вирішені», – написав З.Шкіряк.

Він також зазначив, що від рук російських терористів та військових ЗС РФ, щодня продовжують гинути мирні люди. «Путін, особисто, відповідальний за смерті тисяч безневинних українців, а також трьох сотень загиблих іноземних громадян в небі над Торезом. Але складається враження, що наші європейські партнери про це вже забули… Се ля ві… Отже, щодо реальної військової допомоги залишається надія тільки на США , Канаду та Великобританію», – зазначив радник міністра ВСУ.

«Буде важко, адже нам протистоїть над потужна військова машина з новітнім озброєнням. Але наша молода країна вистоїть і обов’язково переможе у цій визвольній боротьбі. Ми захищаємо нашу Святу Українську Землю. Агресор буде знищеним! Слава Україні!», – додав він. 

Фото: Зорян Шкіряк#Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *