ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики захопили села з північної сторони Новоазовська

|

На північ від Новоазовська росіяни та терористи захопили села Маркіне, Ковське, Щербак, Клімкіно, Сєдово-Василівка, Кузнеці та Рози Люксембург. Про це сьогодні, 27 серпня, на брифінгу у Києві повідомив речник РНБО Андрій Лисенко, передає кореспондент Львівського порталу.

«З території РФ йдуть масовані артилерійські обстріли населених пунктів Гусельщиково, Сєдове, Обрив та Холодне. Вогонь артилерії коригується безпілотними літальними апаратами російських збройних сил», – зазначив А.Лисенко.

За його словами, після учорашніх боїв українські силовики закріпилися на східному рубежі с. Безіменне. Траса Новоазовськ-Маріуполь перебуває під контролем української армії. Змішаними мобільними групами військових, правоохоронців та гвардійців організовано пости на найбільш небезпечних напрямках ймовірного руху противника в район Маріуполя. Місто Новоазовськ обстрілюється як з боку Росії, так і з захоплених позицій на український території. Проте місто залишається під контролем українських силовиків.

«Підрозділи навколо Маріуполя посилено додатковими силами. Учора ввечері в цей район прибула 1-а оперативна бригада Нацгвардії укомплектована новою технікою, яка здійснила марш в зону АТО після заходів, присвячених Дню Незалежності. Військові посилюють фортифікаційні рубежі. Наразі оперативна обстановка у самому Маріуполі спокійна та контрольована. Транспорт та підприємства міста працюють у звичному режимі», – повідомив А.Лисенко.

Фото: www.unian.ua 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *