ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні вирішальний день - Семенченко про Іловайськ

|

Військові, які потрапили в оточення під Іловайськом, досі чекають на підмогу. Через обстріли звідти не можуть вивезти поранених, бійці сподіваються на добровольців. Такий висновок можна зробити із запису командира “Донбасу” Семена Семенченка у Facebook.

“Іловайськ. Сьогодні вночі з “Донбасу” ніхто не загинув. По інших батальйонах інформації поки не маю. Складається враження, що хтось хоче, щоб по виходу з Іловайська підрозділи прямо попрямували на Київ. Не на ротацію”, – пише він.

“Хлопці закопалися в землю, нарили бліндажів, сепари бояться навіть носа висунути, обстрілюють тільки далекобійними”, – повідомляє Семенченко.

Він зазначив, що поки не можуть вивезти поранених.

“Сьогодні – вирішальний день. Я вірю, я сподіваюся. Підняв усіх, кого міг. Усі обіцянки дано. Ми свій обов’язок виконали, тепер чекаємо й поки ВОНИ виконають свій”, – заявив Семенченко.

“Щодо формування другого складу батальйону (щоб одразу ж по виходу відправити хлопців на ротацію). Чекаємо людей, які мають вишкіл і відповідають критеріям, зазначеним у попередньому пості в Курахово”, – повідомляв він.

“В “Донбасу” тепер буде танкова рота – потрібні навідники-оператори, механіки-водії, командири танків”, – зазначив Семенченко.

По “партизанському руху” він повідомив наступне: “Іде формування організаційного комітету. Телефони колцентру – опубліковані”..

Фото uk.wikipedia.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *