ОСТАННІ НОВИНИ

В Україну прямує велика колона військової техніки з розпізнавальними знаками

|

Штаб АТО отримав дані щодо руху колони техніки в кількості до 100 одиниць (танки, БТР, РСВЗ «Град», БМП) по дорозі зі сполученням «Старобешеве – Тельманове» в напрямку населеного Тельманове. На техніці помічені розпізнавальні знаки: кола та трикутники білого кольору – повідомили Львівському порталу у прес-центрі АТО.

Протягом доби російська сторона продовжувала процес перекидання військової техніки Збройних Сил Російської Федерації до прикордонних з Україною районів, у першу чергу, до Ростовської області.

У той же час, спостерігається зменшення військової присутності підрозділів Збройних Сил Російської Федерації у прикордонних районах Бєлгородської, Курської, Воронезької та Брянської областей цієї країни.

За даними українських військових, на виїзді з населеного пункту Побєда розгорнуто штаб батальйонної тактичної групи Збройних Сил Російської Федерації. В населений пункт Амвросіївка зайшло 5 БТР та 1 «Камаз» з живою силою.

Отримано інформацію з території Російської Федерації, що через населений пункт Дібровка в сторону Дмитрівки прослідувала колона: 6 РСЗВ «Град», 8 тентованих «КАМАЗів», 2 «Урали» з живою силою.

Крім цього позиції та блокпости сил АТО були обстріляні поблизу населених пунктів Новосветовка, Вергунський розїзд. Двічі з застосуванням БМ 21 «Град» було обстріляно аеродром Донецьк.

Фото МОУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *