ОСТАННІ НОВИНИ

У львівському парку велосипедист збив маленьку дівчинку

|

Вчора, 25 серпня, на головній алеї парку близько 21.00-21.30 год. велосипедист, який на повній швидкості з`їжджав вниз, збив 6-річну дівчинку. Про це пише 032.ua

Вуличне освітлення на головній алеї парку імені Івана Франка увімкнули лише через 15 хвилин після пригоди, яка сталась у Львові. Свідки пригоди розповіли, що велосипедист їхав у темних сонячних окулярах.

 «Хлопець їхав дуже швидко. Думаю, не менше50 км/год. Було дуже темно, вуличне освітлення ще не увімкнули. Ми сиділи на лавочці поруч. Батьки встали з лавки, за ними пішла їхня донька, аж раптом її збив з ніг цей велосипедист. Пролетіли вони разом після зіткнення ще декілька метрів», – розповіла очевидець пригоди.

За словами свідків, одразу після пригоди матір дівчинки у розпачі почала кричати, а люди, які були поруч, викликали міліцію та «швидку» допомогу.

У дівчинки внаслідок зіткнення зламаний ніс.

«Швидка» приїхала приблизно через 20 хвилин, згодом приїхали міліціонери, які почали опитувати людей та встановлювати причини пригоди. Дівчинка знепритомніла, однак згодом отямилась та змогла сказати, що в неї дуже болить ніс. Медики діагностували перелом», – додає Марія, яка стала свідком пригоди.

Хлопець також отримав травми, а в його велосипеда сильно пошкоджено колесо. Зараз дівчинка та велосипедист у лікарні. 

Фото: vologda-portal.ru

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *