ОСТАННІ НОВИНИ

Прокремлівський канал LifeNews проспонсорував батальйон «Донбас»

|

Київський екстремал Mustang Wanted передасть 5000 доларів, отриманих від російського телеканалу LifeNews за відео з московської висотки, добровольчому батальйону «Донбас». Про це він написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebooc. Передає кореспондент Львівського порталу.

«Оповідь про те, як LifeNews проспонсорували український батальйон територіальної оборони «Донбас».

Відео із зірки було продано за 5000 доларів. Всі гроші будуть передані нашим солдатам. Я сподіваюся, що Семен Семенченко, командир батальйону, знайде потрібне застосування грошам. Здоров`я Вам і міцного духу.

Багато задавались питанням, чому відео із зірки дісталося саме LifeNews. Адже є люди, які намагаються допомогти Україні, а їм я навіть не відповів. Справа в тому, що Lifenews перший раз роблять вклад у перемогу свободи, перемогу добра над злом. Позбавляються невинності, в такій справі. Очікуємо і надалі від вас бдагородних вчинків.

Незважаючи на звинувачення з боку LifeNews в моїй непорядності, хочу їм нагадати, що умови домовленості мали на увазі передачу ексклюзивних прав на відео з висотки на Котельницькій набережній терміном на сім днів. Доказом моєї правоти є відсутність цього відео в вільному доступі в мережі. Термін дії ексклюзивних прав закінчується в п`ятницю 29 серпня.

Місія виконана», – написав екстремал.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *