ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра на Львівщині сильні вітри

|

Як повідомляє Львівський регіональний центр з гідрометеорології, завтра погода буде хмарною. Очікують короткочасний дощ. Вночі слабкий туман. Вітер північно-західний 7-12 м/с, вранці та вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 8-10°, вдень 15-17° тепла. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

28 серпня: хмарна погода з проясненнями. Вночі та вранці короткочасні дощі, вдень без істотних опадів. Вітер західний 7-12 м/с, подекуди пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 3-8°, вдень 15-20° тепла.

29 серпня: мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вітер західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 3-8°, вдень 18-23° тепла.

«Вітряна погода в міській місцевості небезпечна не лише ймовірним переохолодженням, але і можливими небезпечними явищами. Тому закликаємо наших мешканців одягатись тепло, зважаючи на холодний вітер, щоби не застудитись. По-друге, просимо зачиняти вікна та двері зі склом. Закликаємо бути уважними, проходячи через парки, щоб під дією сильного пориву вітру не обламалась гілка і не нанесла травм. Нагадуємо, що обірвані дроти дуже небезпечні. В разі виявлення таких дротів, не доторкайтесь до них і відразу повідомте на «гарячу лінію міста» за номером 15-80, або 297-59-11. Сюди ж просимо повідомляти про будь-які надзвичайні чи небезпечні ситуації», – звернувся начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР Віктор Іваніцький.

Львівська міська рада звертається до мешканців з проханням оминати місця поблизу ліній електропередач та великого скупчення дерев, що можуть становити особливу небезпеку при сильному вітрі.

Фото:opogode.ua 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *