ОСТАННІ НОВИНИ

Українці радять росіянам з’ясовувати, куди відправляють їхніх солдатів

|

Українські військові просять родичів військовослужбовців РФ з’ясовувати, куди саме відправляють їхніх рідних. Офіційно вони перебувають на навчаннях в різних куточках Російської Федерації, а насправді беруть участь у військовій агресії проти України – застерігають в РНБО України, передає кореспондент Львівського порталу.

«Ми звертаємось до громадян РФ і родичів російських військовослужбовців із надією, що росіяни усвідомлять, що їхні сини десятками гинуть в Україні щодня», – заявив сьогодні на брифінгу у Києві речник РНБО України Андрій Лисенко.

Нагадаємо, під селищем Дзеркальне Донецької області спільна група ЗС України та СБУ затримала 10 військовослужбовців Повітрянодесантних військ Росії з в/ч 71211, 331 полку 98 дивізії. Росіяни, затримані із особистими документами та зброєю, вже дали свідчення.

За словами десантників, їх батальйон 23 серпня 2014 року був передислокований залізничним транспортом до Ростовської області РФ, а близько 3 години ночі 24 серпня підрозділ був піднятий по тривозі і отримав наказ здійснити марш у складі колони з кількох десятків бойових машин десанту. Лише офіцерському складу було повідомлено, що російські військові вторгнуться на територію України. За фактом цього вторгнення розпочато кримінальне провадження.

Фото: www.3dnews.ru

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *