ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні Порошенко зустрінеться з Путіним

|

Сьогодні, 26 серпня, у Мінську заплановано зустріч президента України Петра Порошенка з президентами Росії Володимиром Путіним, Білорусі Олександром Лукашенком та Казахстану Нурсултаном Назарбаєвим, передає УНІАН.

На зустрічі також будуть присутні верховний представник ЄС з питань зовнішньої політики і політики безпеки Кетрін Ештон, віце-президент ЄС з питань енергетики Гюнтер Еттінгер та єврокомісар з питань торгівлі Карл де Гухт.

Очікується, що частина дискусії буде стосуватися економічних аспектів приєднання України до зони вільної торгівлі з ЄС і пов`язаними з цим питаннями співробітництва з країнами Митного союзу.

За повідомленнями російських інформаційних агентств, у Кремлі не виключають окремої зустрічі Порошенка та Путіна. За словами прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова, на можливій зустрічі президентів України та РФ будуть обговорюватися українська криза, гуманітарна допомога, потоки біженців. Також, сказав Пєсков, у ході зустрічі можуть бути порушені «двосторонні відносини в контексті підписання Україною Асоціації з ЄС». «Ті відносини, які були досить багатогранні та досить партнерські. Тем дуже багато», – додав прес-секретар.

Фото rian.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *