Терористи грабують рідне місто Януковича

|

Терористи уже відкрито залякують і грабують мирне населення. У Єнакієвому вони вивезли із магазину “Фокстрот” всю побутову техніку? вартістю близько чотири мільйони гривень, а жителям Алчевська пригрозили смертю за те, що вони попросили посприяти у відновленні соціальних виплат – таку інформацію сьогодні оприлюднив речник інформаційно-аналітичного центру РНБО України Андрій Лисенко, передає кореспондент Львівського порталу.

Окрім того, на центральному ринку Горлівки бандформування терористів грабують місцевих підприємців.

«На вулицях Донецька терористи зупиняють мирних мешканців, автотранспорт та перевіряють на наявність донецької прописки. В’їзд у місто тим, хто не зареєстрований в обласному центрі, заборонено. Бойовики не дозволяють також виїжджати мешканцям міста у напрямку Маріуполь – Запоріжжя, місцеве населення вимушене залишати місто ґрунтовими дорогами в обхід блокпостів терористів», – розповів А.Лисенко.

Тривають цинічні обстріли українських населених пунктів. Із установок «Град» терористи обстріляли селище Комуна на Донеччині, поруч з яким нема підрозділів сил АТО. Багато мирних мешканців постраждало, наразі їх кількість уточнюється. У Кіровському  Донецької області в результаті артилерійського обстрілу терористів в храм святого праведного Іоанна Кронштадтського потрапив снаряд, в результаті чого загинули три людини.

У Петровському Луганської області бойовики обстріляли з артилерії територію Хімічного об’єднання ім. Петровського. Після цього виникла пожежа на складах, де зберігаються запаси амоніту, артилерійських боєприпасів та продуктів утилізації твердого ракетного палива, що може спричинити жертви серед мирного населення та забруднити навколишнє середовище.

 Фото: ukrain.bazaza.net

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *