ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни привезли в Слов’янськ українські книжки (фото)

|

У центральній міській бібліотеці Слов’янська відкрили відділ української книжки.  Активісти цього проекту зі Львова. Вони привезли у звільнене місто близько 400 українських книг – повідомили Львівському порталу у прес-службі Львівської міської ради.

 

Працівники бібліотеки отримали зі Львова 8 пакунків вагою 99 кілограмів. Книжки мають розподілити між бібліотеками міста, частину з них хочуть розповсюдити у форматі буккросингу.

Жителям Слов’янська буде з чого обирати – львів’яни привезли сучасну українську літературу, класику, поезію, навчальні посібники, книжки для дітей.

 

Нагадаємо, у Львові діють два пункти збору книжок – Будинок вчителя (Коперника, 42, середа-п’ятниця з 11:00 до 14:00 год.) та книгарня «Є» (просп. Свободи, 7). Офіційна сторінка проекту: https://www.facebook.com/discoverukrainian.

 

Проект «Відкрий українське» започатковано 17 липня 2014 року у Львові. За місяць волонтери та партнери проекту зібрали понад 1600 книжок. Активісти проекту відправляють українську літературу у звільнені міста Донбасу. В найближчих планах організаторів – відправка української книжки у Дружківку, Краматорськ і Маріуполь.

Фото: прес-служба ЛМР 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *