ОСТАННІ НОВИНИ

Авдіївка перетворюється на мертве місто (фоторепортаж )

|

Місто Авдіївка розташоване біля  Донецька. Його звільнили ще на початку серпня, утім бої за місто тривають до сих пір, передають «Новини Донбасу».  

 

Видання пише, що щогодини в місті чути постріли і залпи важкої артилерії. Люди досі живуть в підвалах, а в квартирах і будинках немає ні світла, ні води. У більшості житлових будинків міста немає і газу. Люди змушені ходити за водою до найближчого колодязя (майже кілометр) і назад повертаються з повними пляшками води. Приватні підприємці привозять питну воду і продають її по гривні за літр.

 

У місті діє волонтерська мережа, чиї активісти безкоштовно годують городян, а їжу готують прямо на стадіоні в котлах. Багато жителів розводять вогнища посеред дворів багатоповерхівок.

 

У місті також є повідомлення про факти мародерства. Українські засоби масової інформації в населеному пункті не доступні. Місцеве підприємство Авдіївський коксохімзавод зупинено, але жителі сподіваються на його швидке відновлення, інакше, як кажуть городяни, Авдіївка залишиться без тепла і зарплат, перетворитися на мертве місто.

 

Фото: Новини Донбасу 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *