ОСТАННІ НОВИНИ

Львів прощається з 11-ма загиблими Героями

|

Колона з 11-ти автівок вирушила з львівського аеропорту до центру міста – дорогою львів’яни прощаються з загиблими у зоні АТО воїнами. Тіла одинадцяти героїв нещодавно доставили літаком, інформує з місця події кореспондент Львівського порталу.

Вшанувати пам`ять хлопців, які служили у 24-й військовій механізованій бригаді та 80-й аеромобільній бригаді, прийшли не лише родичі та знайомі, а й просто небайдужі мешканці міста. Похоронну процесію супроводжують під гасла «Слава Україні!» та «Герої не вмирають!». У руках громадяни тримають національні стяги.

Нагадаємо, за словами в.о.заступника командира окремої 80-ї бригади майора Ігоря Бороздюка, літак доставив тіла 11 військових, з яких четверо служили у 24-й військовій механізованій бригаді (вони загинули 14 серпня) та семеро з 80-ї аеромобільної бригади (загинули 16 серпня). Увірвалось їх життя на Луганщині. Хлопці з 80-ї бригади загинули практично водночас, від прямого попадання снарядів «Градів» в укріплення, де вони перебували.

Як писав Львівський портал, після приземлення літака, тіла Героїв перевезуть у морг. Колона їхатиме за таким маршрутом: вул.Любінська – вул.Виговського – вул.Городоцька – пр.Свободи – вул.Беринди – пл.Ринок – вул.Руська – вул.Підвальна – вул.Франка – вул.Пекарська. Жителів Львова закликали вийти на вулиці міста, якими вестимуть тіла загиблих та вшанувати їх пам`ять. 

Поховання заплановані на середу, 20 серпня, у Львові та в населених пунктах області.   

Фото: www.rozdum.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *