ОСТАННІ НОВИНИ

Львівських міліціонерів гартують для служби в зоні АТО (фото)

|

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю Львівщини у польових умовах проходять посилену бойову підготовку до служби в зоні АТО. Щотижня правоохоронці тренуються на Яворівському полігоні – повідомили Львівському порталу у відділі зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.

«Головне завдання нашої служби –  протидія  економічній злочинності, однак у сьогоднішніх непростих для нашої держави умовах усі добровольці, котрі пройшли підготовку, готові стояти на захисті інтересів держави у зоні антитерористичної операції» – розповів оперуповноважений сектору ДСБЕЗ Залізничного райвідділу м. Львова майор міліції Віталій Лобай.

 
 

Правоохоронці у польових умовах пройшли спеціальну медичну та фізичну підготовку, тренувались вправно влучати у ціль із різних видів стрілецької зброї.

 

Військові інструктори розповіли працівникам ДСБЕЗ про особливості виявлення місць закладення мін та вибухівки, стратегії під час несення служби на блокпостах, ведення скоординованих тактичних заходів в умовах реального бою, а на завершення правоохоронці пройшли смугу перешкод.

 
 

Фото: ГУ МВС у Львівській області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *