ОСТАННІ НОВИНИ

Більшість путінської «гуманітарки» - це вода з військового полігону та сіль

|

Згідно даних попередньої перевірки «гуманітарного конвою, що надійшов із Росії, переважну частину вантажу становить вода та сіль. Про це повідомляє УНН з посиланням на штаб Антитерористичного центру.

«Інформація, що з`явилася у ЗМІ з приводу складу «гуманітарного вантажу» із РФ, підтверджується. Значну частину вантажу становить звичайна вода і сіль. За попередніми даними, вантажівки везуть близько 700 тонн води. Відповідно до оперативної інформації, цю воду було завантажено на військовому полігоні Алабино у Підмовков`ї. Скільки саме солі везуть у цьому «вантажі» – наразі не відомо.

Проте, ця інформація ще більше заплутує ситуацію. Адже якою може бути вода, завантажена на полігоні – ще потрібно з`ясувати експертам. І навіщо сіль у регіоні, що її видобуває та експортує – також наразі загадка», – зазначили у штабі АТЦ.

Нагадаємо, що гуманітарна колона з 262 “КамАЗів” вийшла з Підмосков`я 12 серпня. У вантажівках  нібито знаходиться 400 т. круп, 100 т. цукру, 62 т. дитячого харчування, 54 т. медичного майна та ліків, 12 тис. спальних мішків та 69 електростанцій різної потужності.

Фото:uk-ua.facebook.com  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *