ОСТАННІ НОВИНИ

«Правий сектор» готовий піти на мирову з МВС

|

Організація «Правий сектор» та Міністерство внутрішніх справ готові припинити конфлікт, який виник в результаті розбіжностей щодо ведення бойових дій в зоні АТО та реформування правоохоронної системи. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив речник «Правого сектору» Борислав Береза, передає «Новий погляд».

Зазначимо, що сьогодні Борислав Береза зустрівся із міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим щодо знайдення компромісу діяльності «Правого сектору» та правоохоронців, зокрема щодо легалізації добровольців «ПС», які беруть участь у бойових діях на сході України, вироблення спільної стратегії дій та комунікації, а також питання кадрової політики МВС.

«Підсумком зустрічі можна вважати те, що сторони готові припинити конфлікт і об’єднаними зусиллями діяти на благо України. Те, що МВС підготувало і подало документи на звільнення генерала Євдокимова, а «Правий сектор» давно домагається його відсторонення від займаної посади, говорить про те, що є багато питань, по яких ми маємо схожі позиції», – написав Б.Береза.

Крім того, речник «Правого сектору» наголосив на важливості спільних зусиль організації разом з правоохоронцями щодо «проведення люстрації в лавах МВС, а також переведення у правову площину дій представників «ПС» у зоні АТО.

Як повідомлялося, «Правий сектор» заявляв про намір вирушити маршем на Київ, якщо президент України Петро Порошенко протягом двох діб не проведе чистку в лавах міліції. Пізніше керівник інформаційного відділення «Правого сектору» Борислав Береза повідомив, що заява Дмитра Яроша була несвоєчасною, і «Правий сектор» не піде на Київ

Фото:www.gazeta.lviv.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *