ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи взяли в полон українських офіцерів, які йшли на перемовини щодо звільнення волонтерів

|

Терористи взяли у полон людей, яких запросили до себе з метою перемовин. Про це повідомили у прес-центрі АТО, передає кореспондент Львівського порталу.

«Сьогоднішній день позначився надзвичайно підступним кроком терористів. Вони взяли у полон людей, яких запросили до себе з метою перемовин. Три офіцери Збройних Сил України без зброї та з білим прапором прийшли на місце попередньої домовленості. Метою зустрічі було звільнення полонених українських волонтерів», – йдеться у повідомленні прес-центру АТО.

Військові наголошують, що цинізм терористів став вже звичною справою, а обстріли будинків чи мінометні розрахунки навіть на майданчиках дитячих садочків також нікого не дивують.

«Та парламентарів з білим прапором поважав навіть Гітлер, злочини якого і досі є найкривавішими в історії людства. 
Терористи планомірно продовжують доводити, що прийшли в Україну лише з однією метою – максимально знищити інфраструктуру Донецької та Луганської області. Вони мінують дороги, водогони, заводи та фабрики. А місто Луганськ сьогодні знаходиться на порозі не лише гуманітарної, а й екологічної катастрофи, яка створюється терористами штучно», – зазначили в прес-центрі.

Фото: EPA/UPG 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *