ОСТАННІ НОВИНИ

Військові дії в зоні конфлікту (мапа)

|

Сили АТО розвивають наступ на Донецьк, Луганськ, Горлівку, Первомайськ, Іловайськ та Красний Луч, а також продовжують утримувати під контролем висоту неподалік кургану Савур-Могила та успішно відбивають контратаки бойовиків. Про це повідомили у медіа-центрі РНБО, передає кореспондент Львівського порталу.

Вчора після запеклого бою за житловий район Велика Вергунка у Луганську сили АТО встановили контроль над будівлею Жовтневого райвідділу міліції в Луганську та підняли над нею Державний прапор України. Також українські військові повністю звільнили місто Жданівку Донецької області. Таку інформацію оприлюднив сьогодні, у неділю 17 серпня, на традиційному щоденному брифінгу речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України Андрій Лисенко.

Протягом доби Збройні сили України вступали в вогневий контакт з терористами в районах населених пунктів Донецьк, Луганськ, Старобешеве, Трудівське, Березове, Красногорівка, Верхня Кринка, Піски, Новокатеринівка, Благодатне, Червона Поляна, Весела Гора, Земляне, Красний Яр, Новоганівка та на відрізках доріг «Савур Могила – Первомайське»,  «Маринівка – Сніжне».

 


Збільшений вигляд карти

Інфографіка:  ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНИЙ ЦЕНТР РНБО
Фото: МОУ 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *