ОСТАННІ НОВИНИ

Ярош висунув Порошенкові ультиматум

|

“Правий сектор” вимагає від президента Петра Порошенка проведення кадрової чистки у МВС та закриття усіх кримінальних справ проти бійців добровольчого батальйону “Правий сектор”. У разі ж, якщо цього не станеться упродовж 48 годин, ПС обіцяє зняти бійців з фронту й вирушити  в повному спорядженні на Київ.

Про це йдеться у заяві “Правого сектору”, оприлюдненому на офіційному сайті партії, передає кореспондент Львівського порталу.

“На сьогоднішній день поряд з відкритою агресією Росії активізувалася внутрішня контрреволюція. Її авангардом є реваншистські сили в МВС, у тому числі на найвищих посадах. Очолює бандитсько-міліцейське угруповання сепаратистський приспішник і московський ставленик генерал Євдокімов. Саме він та його прихвосні роблять все можливе аби знищити завоювання нашої Революції і прокласти шлях для сепаратистських та терористичних угрупувань на Київ.

Прикладом його бурхливої антиукраїнської діяльності є постійні намагання знищити добровольчий український рух основою якого є авангард Революції, а тепер і національно-визвольної війни – “Правий Сектор”. Починаючи від знищення нашого побратима Олександра Музичка і до останніх подій в Стрию, Дніпропетровську, Києві та інших містах йде методична гра на руку сепаратистам та московським окупантам зі сторони міліції. Здаючи Крим, Донецьк та Луганськ, тисячами переходячи на сторону ворога, в той же час отримуючи зарплатню від держави, міліцейські тилові щурі борються з учасниками бойових дій по всій Україні”, – йдеться у заяві.

“Ми звертаємося до президента України Петра Порошенка із закликом негайно навести порядок у МВС, звільнивши одіозних представників антиукраїнських сил з посад в МВС та розпочати розслідування їх злочинної діяльності.

Також вимагаємо звільнення всіх затриманих, закриття всіх кримінальних проваджень проти бійців Добровольчого Українського Корпусу “Правий Сектор” та інших добровольчих підрозділів і повернення всієї незаконно вилученої зброї та транспорту в зону бойових дій.

У випадку невиконання наших вимог протягом 48 годин ми будемо змушені зняти всі наші підрозділи з лінії фронту, оголосити загальну мобілізацію резервних батальйонів та розпочати похід на Київ з метою проведення “швидких реформ” в МВС. Похідні колони “Правого Сектора” будуть йти в повному спорядженні”, йдеться у заяві.

“Правий сектор” також звернувся до бойових побратимів з інших добровольчих підрозділів та частин Збройних Сил України, а також до всіх активістів революційного Майдану із закликом підтримати їхні вимоги і нарешті навести лад в МВС.

Водночас лідер “Правого сектору” Дмитро Ярош на своїй сторінці у Facebook написав, що не хотів би відкривати другий фронт в Україні.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *