ОСТАННІ НОВИНИ

Ахметов простягає руку допомоги Димінському

|

Генеральний директор ФК «Шахтар» Сергій Палкін прокоментував бажання ФК «Карпати» проводити свої домашні матчі на «Арені Львів». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ФК «Шахтар».

 14 серпня в ЗМІ з`явилася інформація про те, що ФК «Карпати» можуть  провести решту домашніх матчів у 2014 році не у Львові. Причина – неготовність газону стадіону «Україна» приймати футбольні матчі.  Львів`яни висловили було бажання грати на «Арені Львів». Але ФК «Шахтар», який орендує в поточному сезоні «Арену Львів», за даними представників мас-медіа, нібито не хоче пускати туди «Карпати». Ситуацію прокоментував генеральний директор ФК «Шахтар» Сергій Палкін.

«З питаннями про проведення матчів на «Арені Львів» представники львівських «Карпат» до нашого клубу не зверталися. Якщо офіційне звернення від них надійде, то ми в жодному разі не станемо їм перешкоджати. Львів – гостинне місто, нас тут дуже добре прийняли. Ми розуміємо, що перебуваємо у гостях, тому не можемо допустити виникнення конфліктної ситуації, через  яку місцеві «Карпати» будуть позбавлені можливості проводити матчі в їх рідному місті. Повторюся, ми не чинимо перешкод проведенню матчів «Карпат» на «Арені Львів». У разі, якщо львівський клуб все ж виявить бажання грати з нами на одному стадіоні, необхідно, щоб ФФУ спільно з Прем`єр-Лігою призначали домашні матчі наших клубів таким чином, щоб «Карпати» і ми проводили матчі у Львові в різні ігрові тури.  

Також додам – «Шахтар» чудово розуміє проблему «Карпат» і простягає руку допомоги львівському клубу. Ми готові виділити своїх кращих фахівців європейського рівня, для вирішення проблеми газону стадіону «Україна»», – зазначив Сергій Палкін.

Як відомо, власником ФК “Шахтар” є Рінат Ахметов, а ФК “Карпати” опікується Петро Димінський.

Фото: 1927.kiev.ua 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *