ОСТАННІ НОВИНИ

Українські силовики оточили бойовиків у районі Моспиного – РНБО

|

В зоні АТО ситуація залишається загостреною. Продовжуються обстріли сил АТО, в тому числі з території РФ. Основні зусилля українських військових спрямовані на взяття під контроль населених пунктів на стратегічно-важливих напрямках. Про це під час брифінгу повідомив речник Інформцентру РНБО Андрій Лисенко, передає УНН.

“У зоні АТО продовжуються бойові зіткнення в районах населених пунктів Донецьк, Луганськ, Горлівка, Первомайськ, Шахтарськ (Молодецьке), Торез, Попасна, Красний Луч, Іловайськ. Особливо запеклі бої терористи ведуть на ділянках, де українська армія взяла під контроль стратегічно важливі траси Н21 під Шахтарськом і М-04 в районі сіл Новосвітлівка і Хрящувате, які забезпечують зв’язок Донецька та Луганська з рештою територіями, тимчасово контрольованими російськими найманцями”, – зазначив Лисенко.

За його словами, у результаті наступальних дій сили АТО оточили загони бойовиків у районі Моспиного Донецької області, ведуться активні бойові дії у районі села Павлівка Луганської області.

“За оперативною інформацією, наразі терористи обстрілюють територію Харцизька Донецької області з установок «Град», – сказав він.

 Фото: МОУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *