ОСТАННІ НОВИНИ

Затята комуністка кидалась на труну, аби не дати поховати спадкоємців Лєніна

|

 На судовому засіданні щодо розгляду справи по забороні Комуністичної партії України оголошено перерву. Наразі засідання перенесли, а про наступне повідомлять пізніше,  пише Gazeta.ua.

Адвокат Сидір Кізін, який представлений, як третя сторона, від партії «Свобода» повідомив про те, що адвокати відповідача свідомо затягують розгляд справи, аби КПУ не заборонили до початку виборчої кампанії.

«Компартія робить усе, щоб затягнути розгляд справи на якомога більший період, адже рішення не вступає відразу, буде ще апеляція. Відповідно, адвокати свідомо затягують розгляд справи, щоб комуністи брали участь у виборах», – заявив Сидір Кізін.

Як писав Львівський портал, сьогодні, під час судового засідання, було організовано Народний суд над комунізмом. Учасники акції розповіли, що відбувається поховання комунізму. Для цього вони принесли труну та кілька бюстів ідеолога комунізму – Лєніна, якого планують  бодай символічно, та все ж поховати. Кожен з бажаючих мав нагоду забити цвяха у труну комунізму.

Натомість, як повідомила журналіст Радіо Свобода, поки йшло засідання, заядла комуністка намагалась перекинути труну, в яку активісти “ховали” комунізм.

 

А 24-річний комуніст Ігор Гліцин під Окружним адмінсудом вирішив похвалитись своїм комуністичним партквитком. За це молодика активісти закидали яйцями.

Фото: Ірця Стельмах
        Юрій Дзямулич  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *