ОСТАННІ НОВИНИ

На «Південному» у День незалежності школярів підніматимуть у небо на повітряній кулі

|

Квиток для підйому дитини у небо на повітряній кулі у рамках акції «Шкільні закупи» отримають клієнти «Південного», які з 17 до 24 серпня 2014 року придбають товарів для школярів у магазинах комплексу на суму 1 000 гривень. Відтак 24 серпня, у День Незалежності України, починаючи з 13 години львівські школярі зможуть побачити велич свого міста з висоти. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі ТВК «Південний».

Також маленькі відвідувачі «Південного» 24 серпня потраплять на незабутнє дитяче свято на «Південному».

Для того, аби отримати квиток для підйому в небо на повітряній кулі, необхідно в період з 17 до 24 серпня у магазинах «Південного» здійснити покупок шкільних товарів (канцелярські товари, наплічники, шкільна форма, дитячий та підлітковий одяг, взуття, спортивні товари тощо) на суму 1 000 гривень. Покупки можна здійснювати у різних магазинах, отримуючи за кожну «шкільну» покупку спеціальний купон із вказаною продавцем вартістю товару. Магазини, які беруть участь в акції, позначені спеціальною інформативною афішею. Отримані за покупки купони, на загальну суму 1000 гривень, необхідно обміняти в Довідці ТВК «Південний» на квиток.

 

Довідка: підйом школярів у небо на повітряній кулі здійснюватимуть спеціалісти Львівського клубу повітроплавання «Леофлай» з дотриманням усіх норм безпеки. Повітряна куля працюватиме на прив’язі і підніматиметься в небо на певну висоту й одразу опускатиметься. У корзині повітряної кулі безпеку дітей забезпечуватиме інструктор. У разі несприятливих погодних умов 24 серпня 2014 року організатори залишають за собою право перенести дату підйому в небо на повітряній кулі. 

Фото: uk.wikipedia.org
прес-служба ТВК “Південний 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *