ОСТАННІ НОВИНИ

Історія з «гуманітаркою Путіна» все більше схожа на чергову брудну провокацію – Тимчук

|

Військовий експерт, координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук вважає, що історія з «гуманітарною допомогою від Путіна» все більше схожа на чергову брудну провокацію Кремля. Про це він написав на своїй сторінці у мережі Фейсбук, передає кореспондент Львівського порталу.

«Як тільки ми повірили Кремлю та виклали своє бачення історії з «гуманітарною допомогою» Росії Донбасу, стало відомо, що через Харківську область колони не пройдуть. Попередні обіцянки росіян все зробити у повній відповідності з узгодженням між Києвом та Червоним хрестом виявляються брехнею – у Червоному Хресті так і не отримали інформацію щодо пересування колон та вантажів. В черговий раз ми переконуємося: вірити Москві можуть лише найбільш наївні», – написав військовий експерт.

За даними Д.Тимчука, одночасно до кордону з Україною росіяни перекидають додаткові артилерійські підрозділи. «Який черговий кривавий балаган росіяни тут влаштують – можна лише здогадуватися. Не виключаємо, що в черговому невеселому шоу, яке приготував Путін для Донбасу, «гуманітарний конвой» може зіграти не останню роль», – вважає Д.Тимчук.

Фото: Фейсбук Дмитра Тимчука

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *