ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські газовики створили антикризовий штаб

|

ПАТ «Львівгаз» створив антикризовий штаб оперативного реагування, який буде відповідати за надійне та безпечне постачання газу споживачам Львівської області в осінньо-зимовий період 2014-2015 років. До його складу увійшли провідні фахівці підприємства, які здійснюватимуть постійний контроль над газовим господарством регіону.

Із 13 серпня 2014 року на території Львівської області почали діяти вісім пунктів оперативного реагування.Головний координаційний штаб розташовано у Львові на території підприємства ПАТ «Львівгаз» за адресою вул. Золота 42. Водночас, у регіонах штаби оперативного реагування будуть діяти на філіях підприємства.

«Опалювальний сезон 2014 – 2015 років може бути непростим, як для нашого регіону, так і в цілому у державі. Щоб уникнути непередбачуваних ситуацій в області було створено оперативний штаб.Його робота спрямована на те, щоб надавати мешканцям вчасну інформацію та приймати оперативні рішення в разі виникнення надзвичайних ситуацій» – зазначив в.о. головного інженера ПАТ «Львівгаз» Ігор Павлів.

Він також додав, що на підприємстві створено аварійний запас відповідних матеріалів для оперативної роботи газової служби під час надзвичайних ситуацій. А також у цілодобовому режимі  діє аварійно-диспетчерська служба «104», яка має відповідно підготовлений персонал, спорядження та забезпечена спеціалізованим автотранспортом.

«Антикризові штаби ПАТ «Львівгаз» працюватимуть у цілодобовому режимі. У випадку виникнення надзвичайної ситуації, споживачі підприємства можуть повідомити про неї антикризовий штаб через аварійну газову службу, за телефоном – 104» – додав Ігор Павлів.

Окрім цього, більше інформації про роботу штабу та про те, як зв’язатися з його спеціалістами можна отримати на офіційному сайті ПАТ «Львівгаз» за адресою http://www.lvivgaz.lviv.ua

Інформаційна довідка

ПАТ «Львівгаз» – найстаріше вітчизняне підприємство у своїй галузі, а також одне з найбільших за рівнем газифікації та обсягами реалізації газу.

Споживачами компанії є 772,6 тис. домогосподарств Львівщини, що становить 73,94 % від загальної кількості домогосподарств області.

Щороку компанія «Львівгаз» транспортує близько двох мільярдів кубометрів природного газу до споживачів Львівщини. Найбільшими клієнтами ПАТ «Львівгаз» є ПАТ «Іскра», ТзОВ «Львівська картонно-паперова фабрика», ПАТ «Львівська кондитерська фабрика «Світоч», ПАТ «Львівський жиркомбінат», яким компанія щомісячно транспортує від 200 до 400 тис. м3 природного газу.

ПАТ «Львівгаз» належить до одного із набільних платників податків у Львівській області, зокрема щороку підприємство сплачується понад 160 млн. гривень.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *